Workshops voor volwassenen en kinderen

Keramiek workshops

De  keramiekworkshops kunnen plaatsvinden in mijn atelier van april tot oktober. Het is ook mogelijk om  een keramiekworkshops te volgen in mijn bos. Eventueel gecombineerd met natuureducatieve- en/of stilte-wandeling.

Ook op uw eigen lokatie of b.v. de Schaapskooi is een workshop voor volwassenen of kinderen mogelijk. Ik kom dan met de benodigde materialen, de klei en eventueel kleurende engobes naar u toe. Ongeveer een maand later kunt u de gestookte kunstwerken ophalen of ik breng ze naar u toe. 

Iedereen kan een eigen thema kiezen, ook kun je gezamelijk een totempaal maken. Het minimale aantal personen voor een workshop is twee. 

 

Keramiekcursussen

Ik vind het erg leuk om mijn keramiek kennis  en enthousiasme over te brengen. Meer als 15 jaar geef keramiekles in 't Spectrum en sinds dit jaar ook bij Kunst&Co in Uden.

Sculpturen van keramiek maken:

Je leert verschillende technieken om jou ideeën in beelden van klei om te zetten. Je leert massieve beelden boetseren, hol opbouwen en bouwen met platen klei. Ook leer je verschillende glazuurtechnieken.

Klei is een heerlijk natuurlijk materiaal waarmee ontzettend veel mogelijk is. Je kunt kiezen uit het maken van beelden voor binnen of buiten, klein of groot, figuratief of abstract. Je werkt naar keuze vrij of aan de hand van een opdracht, analytisch of intuïtief.

Voor meer informatie: info@suzannevandoremalen.nl